A megtisztított csirkét feldaraboljuk, a liszttel, a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával összekeverjük.
A sütőedényt kivajazzuk, egymás mellé rendezzük a lisztes húsokat, és ha marad fűszeres liszt, rászórjuk. Ezután rákarikázzuk a vöröshagymát, rászórjuk a lereszelt sajtot, és az étolajjal elkevert tejföllel lelocsoljuk.
Lassú tűzön, lefedve kb. 25-30 percig sütjük. A lángot eloltva még 10 percig hagyjuk párolódni.
Sült burgonya, párolt rizs, vajas zöldség egyformán illik hozzá.
Megjegyzés
A receptet Horváth Jánosné küldte. Köszönjük!
Fotó: AS
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.