Elkészítés: A csirkecombokat fűszersóval beszórjuk, majd kevés olajban hirtelen átsütjük. Ezután a húst átpakoljuk egy kivajazott jénaiba. A kukoricát és a zöldborsót összekeverjük, majd hozzáadjuk a mazsolát is, és abban az olajban, amiben a csirkét sütöttük, jól átforrósítjük, melegítjük kb. 10 percig, majd ráöntjük a csirkecombokra. Végül felöntjük annyi tejszínnel, ami majdnem ellepi (ez kb. 4 deci szokott lenni). Sütőbe tesszük, és 1 órán keresztül 180 fokon sütjük. Majd kivesszük, meghintjük reszelt sajttal, és még 20-30 percre visszadugjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.