Elkészítés: A csirkecombokat fűszersóval beszórjuk, majd kevés olajban hirtelen átsütjük. Ezután a húst átpakoljuk egy kivajazott jénaiba. A kukoricát és a zöldborsót összekeverjük, majd hozzáadjuk a mazsolát is, és abban az olajban, amiben a csirkét sütöttük, jól átforrósítjük, melegítjük kb. 10 percig, majd ráöntjük a csirkecombokra. Végül felöntjük annyi tejszínnel, ami majdnem ellepi (ez kb. 4 deci szokott lenni). Sütőbe tesszük, és 1 órán keresztül 180 fokon sütjük. Majd kivesszük, meghintjük reszelt sajttal, és még 20-30 percre visszadugjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.