Elkészítés: A felaprított vöröshagymát kevés olajon megdinsztelem, majd az apró kockákra vágott húst picit megpirítom rajta. Kevés vízzel felöntöm, beleteszem a sűrített paradicsomokat. Az olívabogyót nem egyben adom hozzá, négy felé vágom, jobban eloszlik az ételben. Sózom, borsozom, és bőven mérem hozzá az oregánót, a bazsalikomomot meg a majoránnát. Ebben a fűszeres lében puhára párolom a húst.
Közben kifőzöm a tésztát, hogy a végén forrón egyszerre tálalhassam fel.
Ha elkészült a hús, beleöntöm a tejszínt (ki-ki annyit tegyen bele, amennyire lágyan szereti a paradicsomos szószt, és csak egy pillanatig felrottyantom együtt az egészet.
A tejszínes húst a tésztára halmozom, a tetejét pedig megszórom parmezán sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.