Elkészítése: Egy kiló epret megmossuk, lecsöpögtetve kicsumázzuk, majd merülőmixerrel pépesítjük, de az sem baj, ha kisebb darabok maradnak benne. A fél liter tejszínt kemény habbá verjük, és apránként 40 deka sűrített tejet is hozzáadunk. Először az eperpürét, majd a 2-3 evőkanál narancslikőrt is beleforgatjuk. A masszát kétujjnyi vastagon műanyag fagyasztótálkába simítjuk, majd kb. 2 órára a mélyhűtőbe tesszük. Amikor már jégkristályos, de még nem fagyos, habverővel – gépi habverővel a legkönnyebb – átkeverjük. Ezt a műveletet 20-20 perc fagyasztási idővel, még 2-3 alkalommal megismételjük. Tálalás előtt 10 perccel kivesszük a mélyhűtőből, majd vízbe mártott fagylaltoskanállal adagoljuk. Bármilyen más, lédús gyümölcsből ugyanilyen jó. Fagylaltgépben könnyebb elkészíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.