Elkészítés: A csirkemellfilét csíkokra vágom, egy tálban összekeverem az ízlés szerint adagolt sült csirke fűszerkeverékkel, kardamommal, gyömbérrel (mindkettő erős, domináns fűszer!), kurkumával, és igény szerint sóval. Felszeletelem a hagymát és a gombát. Egy üvegtálat kivajazok, egyenletesen elosztom benne a csirkét, ráfektetem a hagymát és a gombát, megsózom, és megszórom kakukkfűvel. A tejszínt összekeverem egy kis mustárral, majd a csirkére öntöm. A tetejét is megsózhatom. Lefedem alufóliával, majd előmelegített sütőbe teszem, és kb. 1 órán át sütöm. Ezután leveszem az alufóliát, meglocsolom a csirkét saját levével, ráreszelem a sajtot, és még kb. 20 percre visszateszem a sütőbe, alufólia nélkül. Tálalhatjuk tejföllel és felkockázott, héjában sült bazsalikomos-kakukkfüves burgonyával. Szerintünk nagyon finom! :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.