Elkészítés: A hagymát kockára vágom és kevés olajon párolom. Rádobom a héjától megtisztított és kockára vágott sütőtököt és a burgonyát. Pár perc múlva felöntöm 1,2 l vízzel, és addig főzöm, míg a krumpli puha nem lesz. Nekem a tök hamarabb megpuhult, míg a burgonya. Pici cukorral vagy mézzel, sóval, borssal, ételízesítővel ízesítem.
Mikor minden megfőtt, 2-2,5 dl tejszínnel felöntöm, és még egyet rottyantok rajta. A tűzhelyről levéve botmixerrel összeturmixolom.
Pirítóssal, pirított zsemlekockával, levesgyönggyel vagy pirított tökmaggal, napraforgómaggal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.