Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk és karikákra vágjuk. A tepsibe úgy rendezzük el, hogy minden szelet az előtte lévőre kicsit ráfeküdjön. Lehet kerek jénaiba is tenni, körbe-körbe rakosgatni. Ha egy réteget befejeztünk, sózzuk és fűszerezzük. Legfekjebb 3 réteget készítsünk, különben nem fog átsülni.
Ezután a vajat felolvasztjuk, beleszórjuk az apróra vágott fokhagymát (esetleg sózhatjuk is). A krumpli rétegezése után az olvasztott vajjal leöntjük, majd a tepsit fóliával letakarva kb. 30-40 percig sütjük.
Ha nagyon ügyesek voltunk, a tepsiből kiborítva nagyon mutatós krumpli-tortát kapunk. Ha pedig nem, akkor is nagyon finom! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.