Elkészítés: A burgonyát megtisztítom, kb. fél centis karikákra vágom. A húst megmosom, a főzőtejszínt összekeverem kb. 1-2 deci vízzel, sózom.
Egy magasfalú sütőedénybe kevés olajat öntök, az aljára rakom a krumplit, rá a trappista sajtot vékony szeletekben, a közepére összerakom a combokat, a hús köré a brokkolirózsákat. Ráöntöm a főzőtejszínnel kikevert vizet úgy, hogy az edény tetejétől legalább 2 cm maradjon, mert később a brokkoli is vizet enged. Lefedem alufóliával, és kb. 180 fokos sütőbe teszem 40-45 percre.
Amikor a hús megpuhult, megnézem, mennyi a lé rajta, ha túl sok, öntök le belőle. Rászórom a reszelt füstölt sajtot, és a sajt pirulásáig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.