Elkészítés: A burgonyát megtisztítom, kb. fél centis karikákra vágom. A húst megmosom, a főzőtejszínt összekeverem kb. 1-2 deci vízzel, sózom.
Egy magasfalú sütőedénybe kevés olajat öntök, az aljára rakom a krumplit, rá a trappista sajtot vékony szeletekben, a közepére összerakom a combokat, a hús köré a brokkolirózsákat. Ráöntöm a főzőtejszínnel kikevert vizet úgy, hogy az edény tetejétől legalább 2 cm maradjon, mert később a brokkoli is vizet enged. Lefedem alufóliával, és kb. 180 fokos sütőbe teszem 40-45 percre.
Amikor a hús megpuhult, megnézem, mennyi a lé rajta, ha túl sok, öntök le belőle. Rászórom a reszelt füstölt sajtot, és a sajt pirulásáig sütöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.