Elkészítés: A hagymát olajon megdinsztelem, majd a gombát is ráhelyezve megsózom, borsozom. Tovább párolom, ha kész, félreteszem, a levét nem öntöm le!
A filézett csirkemellet, hosszúkás vékony szeletekre vágom, besózom, megforgatom a lisztben, és kevés olajon hirtelen kisütöm, félreteszem.
A gomba hagymás levél leszűröm, és összekeverem a sült zsiradékkal, amit szintén leszűrtem. Ebbe a szaftba keverem a 2 egész tojást, a majoránnát és a tejszínt, 1 evőkanál liszttel besűrítem. Jól összekeverem.
A tepsibe kevés olajat öntök, végig forgatom, hogy ne maradjon száraz rész, lerakom a hagymás gombát, erre sorban az kisütött csirkemelleket, ezt az egészet meglocsolom a fűszeres tejszínnel. A tetejét vastagon megszórom a reszelt sajttal, beteszem a forró sütőbe, és ropogós pirosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.