Elkészítés: Az oldalast bepácoljuk a só, bors, majoranna, 1 fej zúzott fokhagyma és az olaj keverékével, 1-2 órát pihentetjük (minél tovább pácolódik, annál jobb).
A tepsibe öntünk a pácléből egy keveset, és belepakoljuk a meghámozott burgonyát, a karikára vágott hagymát és a másik fej fokhagymát. Erre tesszük az oldalast meg a paradicsomot, ezután fóliával letakarva fél órát pároljuk előmelegített sütőben, majd levesszük a fóliát, és ráöntjük a tejszínt. Mikor már minden oldala megsült szép pirosra az oldalasnak, reszelt sajttal szórjuk meg, és rápirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.