Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd az olajozott tepsi aljára egy rétegbe fektetjük. A csirkecombot bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk. A csirkeszárnyat összehajtjuk, és a combbal a csirkemellre fektetjük, közéjük rakhatunk sonkát is. Majd a paradicsomkarikákat rárakjuk. A füstölt sajtot ráreszeljük vagy szeletekre vágva ráfektetjük. A tetejére koktélparadicsom gerezdeket rakunk. A tepsit lefóliázzuk és 250 fokon 1 óra 15 percig sütjük.
A körethez a burgonyát félbevágjuk és felszeleteljük vékony szeletekre, majd megmossuk, és egy tálban sózzuk, borsozzuk, a hagymaörleményt is rászórjuk. A tepsit kivajazzuk, belerakjuk a krumplit, majd olajjal meglocsoljuk. 5 percenkén forgatjuk 220 fokon. A végén a tetejét aranybarnára pirítjuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.