Elkészítés: 1.) A húst kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk, és flekken fűszerkeverékkel alaposan megszórjuk. Kevés olajon egy serpenyőben mindkét oldalát elősütjük, majd olajjal kikent jénaiba szedjük.
2.) Egy kisebb tálban összekeverjük az Édes Annát a Piros Arannyal és az áttört fokhagymával, és a masszát a húsokra kenjük.
3.) A vöröshagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és szépen elrendezzük a hússzeleteken.
4.) A burgonyát megtisztítjuk, hasábokra vágjuk, és a jénaiba szórjuk, a húsok mellé. (Aki szereti, tehet a tetejére néhány vékony csík szalonnát.) Végül egy pohár vizet öntünk a rakomány alá, és 200 fokon pirosra sütjük az egészet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.