Elkészítés: Palacsintát készítünk, de sósat, aminek szép vékonynak kell lennie. A paradicsomot robotgépben összezúzzuk fokhagymával, sóval, zellerrel. Készítünk fehérmártást is. Kevés vajon megfuttatjuk a lisztet, felöntjük tejjel, sóval ízesítjük, és közepes sűrűsségűre főzzük. A darált húst kiolajozott teflon serpenyőben fehéredésig pirítjuk, majd fűszerezzük borssal, majorannával, sóval, megszórjuk pirospaprikával. Kevés vizet öntünk alá, és készre főzzük.
Egy tepsit kivajazunk, és lerakjuk a palacsintákat. Erre kerül a darált hús, az apróra darabolt mozzarella sajt. Teszünk rá egy keveset mindkét szószból, és folytatjuk a rétegezést, amíg van hozzávaló. A tetejét először a fehér mártással, majd a paradicsommal öntjük le. Meghintjük reszelt sajttal, apró vajdarabokat szórunk rá, és sütőben (240 fok) addig sütjük, amíg a sajt kicsit ropogósra sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.