Elkészítés: Összekeverem a feketekávét, a tejet, és a rumot - ebbe forgatom a babapiskótákat. Egy nagyobb műanyag dobozba, vagy jénaiba teszem a kávés babapiskótát. Rákenem a kicsit olvadt fagylalt egy részét (legalább egy órával előbb kiveszem a fagyit a mélyhűtőből). Ennek a tetejére szintén kávés babapiskótát teszek, és ezt addig folytatom, amíg a babapiskóta el nem fogy. A tetejére vanília fagyit teszek és úgy 3 órára beteszem a mélyhűtőbe. Tálaláskor megszórom kakaóporral a tetejét, és úgy szolgálom fel. Van, amikor kiborítom a dobozból, és fagylalttortát csinálok belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.