Elkészítés: Egy üvegtál alját beborítom tejföllel, amibe előzőleg belekevertem a vaníliás cukrokat és a mazsolát.
Erre egy sor kekszet teszek. Majd újra tejföl és újra keksz következik, amíg a hozzávalók elfogynak. A tetejét tejföllel fejezem be.
Erre teszek egy réteg (bármilyen) gyümölcsöt. Banánt felkarikázva, de lehet barack, meggy, eper, ananász, ízlésre és fantáziára bízva. Legvégül ráöntöm az előre elkészített tortazselét.
Egy teljes éjszakát hűtőben pihentetem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.