Elkészítés: Az apróra vágott hagymából és 10 tojásból hagyományos rántottát készítek jól átsütve, közben egy főzőkanállal folyamatosan apró darabokra szaggatom.
A zsemlét vízbe áztatom, kinyomom, majd az elkészült tojásrántottával összekeverem. Sóval, borssal, majorannával ízesítem, utóbbiból jó sokat teszek hozzá, nagyon jó ízt ad az ételnek. A végén hozzákeverek 1 nyers tojást. Ha nagyon híg, egy kis zsemlemorzsával lehet javítani az állagán. Kanállal pogácsákat szaggatok belőle, átforgatom zsemlemorzsába, és olajban kisütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.