Elkészítés: Az apróra vágott hagymát néhány evőkanálnyi étolaj társaságában pirítani kezdem, majd hozzáadom a fölaprított csiperkegombát. Amikor elfőtte a levét, hozzáadom a karikára vágott füstölt kolbászt, nagyon kicsit pirítom. Ezután összekeverem a kockára, karikára vágott zöldpaprikával, és megdinsztelem. Közben belekeverem a kipréselt vagy apróra vágott fokhagymát, a bazsalikomot, a pirospaprikát, ételízesítőt, kevés fehérborsot. Fedővel vagy anélkül közepes tűzön félpuhára főzöm, megsózom. A félpuha paprikához adom a cikkelyekre vágott, meghámozott, levétől-magjától megszabadított paradicsom húsát. (Ha előtte forró vízbe mártom, akkor könnyen levehetem a héját is. Főzöm egy kicsit. Hozzáadom a karikára vágott virslit. Főzöm egy kicsit. Amikor megfőtt a virsli, belekeverem a felvert, megsózott tojásokat, és addig kavargatom, amíg a tojás megkeményedik. Amint feljön az étel aranysárga, gyönyörű, rövid leve a tetejére, akkor elkészült a tojásos lecsónk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.