Elkészítés: A 10 db tojást kevés sóval felverem, 2-3 evőkanál liszttel csomómentesre keverem, majd - minha rántották készítenék - lepényformára sütöm. (Ajánlott két részletben megsütni, mert egyben túl vastag lesz, és a közepe nem sül meg eléggé!) Ha megsült, kicsit hagyom hűlni, aztán falatnyi kockákra összevágom. Amíg hűl a tojás, két közepes fej vöröshagymát apróra vágok, olajon egy kevés vízzel kis lángon addig dinsztelem, amíg pépes lesz. Utána a lángról levéve egy kevés liszttel, pirospaprikával, sóval, borssal kikeverem, belerakom a tojáskockákat. Kevés vízzel visszateszem a tűzre, és addig párolom folyamatosan forgatva a tojásokat, amíg pörköltszerű szaftja lesz. Ízlés szerint tejföllel még dúsítható. Nokedlivel vagy kiskagyló tésztával a legfinomabb.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.