Elkészítés: A húst vékony szeletekre vágjuk, és kissé ki klopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajon serpenyőben pirosra sütjük. A tojásokat megfőzzük. Egy tűzálló tál alját vajjal kikenjük, belefektetjünk bacont, rá a felkarikázott tojást, reszelt sajtot, majd a húst, végül a szalámit. Meglocsoljuk tejföllel, majd jöhet a következő sor bacon, tojás, sajt, hús, szalámi stb... Arra ügyeljünk, hogy a tetejére bacon kerüljön, s arra reszelt sajt. Előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük. Krumplipürével tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.