Elkészítés: A tökmagot száraz serpenyőben pirítjuk, mikor már pattog, hozzáöntjük a cukrot, és karamellizáljuk, hogy a magokat bevonja a karamellréteg. Egy sütőpapírra öntjük, és hagyjuk megdermedni. Majd összetörjük.
A tojások sárgáját a barnacukorral és a tökmagolajjal elkeverjük. Vízfürdő felett fehéredésig keverjük, amíg a krém besűrűsödik. Majd egy jeges tálban kihűtjük a krémet, időnként megkeverjük. Belekeverjük a karamellizált tökmagot, majd a kemény habbá vert tejszínt és tojásfehérjét felváltva. Formákba porciózzuk, fagyasztószekrényben kb. 3 óra alatt kidermed.
A szószhoz a málnát a mézzel összeforraljuk.
Tálaláskor a formákat egy pillanatra forró vízbe mártjuk, majd a fagylaltot tányérra borítjuk, és a mézes málnával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.