Elkészítés: A tököt hámozás után hosszában félbevágjuk, belsejét maggal együtt kikaparjuk. Hasábokra, majd kockára vágjuk.
Forró zsiradékon a hagymát aranysárgára pirítjuk, hozzáadjuk a tököt, 2-3 perccel később a megtisztított és negyedelt gombát, és állandó kevergetés mellett együtt pirítjuk mindaddig, míg a levét elfővi. Szórjuk meg őrölt pirospaprikával, adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, paradicsomot, szeletelt zöldpaprikát, sózzuk, borsozzuk, és kevés vizet aláöntve pároljuk puhára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.