A tököt meghámozzuk, félbevágjuk, magos belsejét kikaparjuk. A tök húsát legyaluljuk és besózzuk. 20 percig állni hagyjuk, a keletkezett nedvességet kicsavarjuk. A gyalult tököt tálba tesszük, belekeverjük a felvert tojásokat, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy galuskatészta sűrűségű legyen. Reszelt sajttal, sóval, borssal ízesítjük, késhegynyi szódabikarbonával lazítjuk. A masszából evőkanálnyi mennyiséget forró olajba szaggatunk és mindkét oldalon aranybarnára sütjük. Itatósra szedjük, a felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük. Kapormártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.