Elkészítés: Főzzük meg a burgonyát héjában, majd kaparjuk ki a belsejét. A töltelékhez a darált húst, a vízben áztatott, jól kinyomkodott zsemlét, a kivájt burgonyadarabokat, a tojást illetve az apróra vágott petrezselyemzöldet összekeverjük. Megtöltjük a burgonyát, és alufóliával lefedve, 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
A mártáshoz egy lábosban pirítsuk meg a lisztet, a tűzről levéve hozzáadjuk az olajat, a finomra vágott kaprot, majd vízzel felöntve addig főzzük, amíg besűrűsödik. A tejfölt hozzámelegítve újra átforraljuk, majd a töltött burgonyára locsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.