Elkészítés: A fél csirkemellekről az esetleges lelógó részeket levágjuk, és lapjukban félig bevágjuk őket, hogy kihajtva egy nagyobb szeletet kapjunk. Besózzuk, kissé borsozzuk, és visszahajtva félretesszük őket.
Előkészítjük a töltelékhez valókat, illetve a panírhoz felverjük a tojásokat egy kevés sóval. A gombát és a sajtot felszeleteljük kb. 4-5 mm vastagságúra, az előzőleg beáztatott aszalt szilvát leszűrjük. Készíthetünk kétféle tölteléket: a kihajtott csirkemellre helyezzünk 1 szelet sonkát, rá a camember szeleteket és a gombát, illetve a camember szeletekre tehetünk aszalt szilvát is. A csirkemellet összehajtjuk, és 2-3 kisebb hústűvel (vagy fogpisztkálóval) rögzítjük a szélét. Ezek után jöhet a panírozás. Ízlés szerint szezámmagot is szórhatunk a zsemlemorzsához.
Bő olajban kisütjük a bepanírozott húsokat, szép aranybarnára. Miután hűlni hagytuk őket egy kicsit, a hústűket eltávolítjuk, és féloldalasan felszeletelve, ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.