Elkészítés: Egy kb. 4 kg-os görögdinnyét megfelezünk, húsát gombócokban kivájjuk, a magjait eltávolítjuk. 1 kisebb sárgadinnye belét kis kockákra vágjuk. A szőlőt megmossuk, leszemezzük, az őszibarackot meghámozzuk, kimagozzuk, és a húsát kockákra vágjuk.
A gyümölcsöket elvegyítjük, megszórjuk ízlés szerint porcukorral, meglocsoljuk citromlével, és visszatöltjük a görögdinnye héjába.
Az egészet fóliába csomagolva fogyasztásig a hűtőbe rakjuk. Mutatósabb, ha a dinnyehéjat még a töltés előtt cakkosra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.