Elkészítés: A húst és szalonnát ledarálom sóval, borssal, kevés pirospaprikával fűszerezem, hozzáadom a rizst, és jól átdolgozom. A káposztát - ha szükséges - kimosom.
Az edény aljára szórok az apró káposztából, valamint a feldarabolt füstölt combból. A káposztalevelekbe becsavarom a tölteléket, nem túl szorosra, hogy legyen helye kicsit dagadni. A kész töltelékeket sorban az apró káposztára fektetem, közéjük teszem a darabolt comb másik felét, majd rászórom a megmaradt apró káposztát. Felöntöm annyi vízzel, ami ellepi, és elkezdem főzni. Lassú tűzön (vagy a sütőben) főzöm úgy 2-3 órát.
Ha nem főtte el a levét, én be szoktam rántani vékony rántással. De ez nem szükséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.