Elkészítés: Az élesztőt, 2 dl langyos tejet és a cukrot felfuttatjuk. Az egy kiló langyos lisztbe beleöntjük, a maradék langyos tejjel és az olajjal eldolgozzuk /lehet robotgéppel is/.
Fél órát kelesztjük, majd 6 cipót készítünk belőle. A cipókat vékonyra nyújtjuk, 8 részre vágjuk. Megtölthetjük darált hússal, kolbásszal, virslivel, sajttal, tehetünk mellé erőspaprikát, mustárt, ketchupot. Lehet édes töltelékkel is /túró, lekvár, dió, mák/ készíteni.
Kifli formára tekerjük, majd még kb 20 percet kelesztjük. Sütés előtt tojással megkenjük, a sósakat szezámmaggal megszóhatjuk. Szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.