Elkészítés: A darált sertésdagadót összekeverjük a vízbe áztatott, majd kinyomkodott zsemlékkel. Hozzátesszük a vízben áztatott szójagranulátumot, amit előzőleg szintén jól kinyomkodtunk. Belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk az őrölt feketeborsot, ízlés szerint a sót, a pirospaprikát és a 2 tojást. Jól összedolgozzuk a masszát, majd egy maréknyit kiveszünk belőle, és elkészítjük a tölteléket.
Belereszeljük a főtt tojást, beletesszük az apróra vágott zöldpetrezselymet, egy csipet sót, borsot. A 6 kisméretű zöldpaprikának mindkét végét levágjuk, kiszedjük az erét és a magját, majd megtöltjük a fent leírt töltelékkel. Ezeket a töltött paprikákat rakjuk a 2 rúd fasírozott közepébe.
A tepsit kizsírozzuk, a töltött fasírozott
rudakat belehelyezzük, és tejfellel lekenjük. Előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.