Elkészítés: A darált húst kevés olajon megpirítjuk, ha kész, leitatjuk róla a zsírt. A rizst puhára pároljuk. A mazsolát meleg vízbe áztatjuk, majd lecsöpögtetjük és megszárítjuk, összekeverjük a darált hússal és a főtt rizzsel, sóval, borssal. Néhány órán át szobahőmérsékleten állni hagyjuk.
Az egész karajt 12 egyforma vastag szeletre vágjuk csontig! A csontok közötti porcos részt is bevagdaljuk, sóval, őrölt borssal és az apróra vágott fokhagymával bedörzsöljük.
Korona formára behajlítjuk, ha kell, hústűvel megszúrjuk, hogy rögzíteni tudjuk. A tölteléket a közepébe kanalazzuk, majd lefedjük alufóliával. 230 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd mérsékeljük a hőfokot 180 fokra, és 1 óra 30 percig sütjük. Levesszük a fóliát, és kb. 20 perc alatt megpirítjuk a tetejét.
Savanykás almaszeletekkek díszítjük. Megmosott, leveleire szedett fejessaláta ágyon, egyben tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.