Elkészítés: Az élesztőt 1,5 dl langyos, cukros tejben simára keverve, meleg helyen felfuttatjuk. A lisztet megsózzuk, belerakjuk az egész tojást, az olvasztott vajat, majd a felfutott élesztőt. A maradék langyos tejjel (illetve még liszttel igény szerint) összegyúrjuk, majd 15-20 percig dagasztjuk erőteljesen, hogy lágy, nem ragadós, könnyen nyújtható (nem szakadós) tésztát kapjunk. Több gombócra osztjuk, és köralakúra kinyújtjuk. A kört kb. 12-14 cikkre vágjuk, amik íves részét egyenként kissé kézzel megnyújtogatunk (most fontos, hogy ne szakadós legyen a tészta), ide kerül a kikevert töltelék. Úgy kell feltekerni, hogy a töltelék ne látszódjon ki a végén, és kissé kiflisre hajlítsuk a két végét. A tepsiben (sütőpapír) még megnőnek, így helyet kell köztük hagyni, megkenni vajjal, ahol összeérhetnek, a tetejüket meg tojással. Tetejükre kerüljön só, reszelt sajt és sok-sok köménymag.
Előmelegített sütőben (kb. 180 fok) addig sütjük, amíg a sajt rásül, és a kifliknek határozott sárgáspiros színe lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.