Elkészítés: Az almákat meghámozom (aki lustább, vagy kedveli az almahéjat, ezt a fázist kihagyhatja), kimagozom.
A durvára tört diót egy keverőtálban elkeverem a mézzel, ízesítem a reszelt citromhéjjal és az őrölt fahéjjal (aki édesebb szájú, némi porcukrot is adhat bele), kenhető masszává dolgozom össze.
A félbevágott almákat megtöltöm a masszával, és darabonként, lazán alufóliába csomagolom őket. Előmelegített (160 fokos) sütőben megsütöm.
Tálaláskor reszelt étcsokival díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.