Elkészítés: Egy közepes méretű tálba belenyomom a sajtot, majd 10-15 másodpercre beteszem a mikróba, hogy meglágyuljon. Hozzáadom a nagyrészt lecsöpögtetett tonhalat, illetve a kukoricát és a karikákra vágott újhagymát, kakukkfűvel, sóval és fehérborssal ízesítem kedvem szerint, majd addig keverem egy villával, amíg a tonhal teljesen összetörik és a hozzávalók egyenletesen eloszlanak. Ha nagyon nehéz keverni, kevés olajat lehet hozzáadni. Ezután az egészet pár órára beteszem a hűtőbe lefedve, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.