Elkészítés: A tejből kb. 2 dl-t meglangyosítunk, beletesszük a cukrot, az élesztőt és 1 jó evőkanálnyi lisztet, hogy kovászt készítsünk. Felfuttatjuk. A liszthez keverjük a sót és a felfutott élesztőt. KÉZZEL összegyúrjuk, és közben adagoljuk a langyos olajat. NE használjunk robotgépet! Jól megkelesztjük. 3 cipóra osztjuk, kisodorjuk kb. fél cm vastagra, cikkekre vágva kifli formára feltekerjük. Tetejét tojással lekenjük, és megszórhatjuk reszelt sajttal, köménnyel, szezámmaggal. Pirosra sütjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.