Elkészítés: A hozzávalókat egy keverőtálba tesszük, és annyi langyos vizet adagolunk hozzá apránként, amennyit felvesz. Szép sima, rugalmas, és nem túl kemény tésztát dagasztunk belőle, majd letakarva a duplájára kelesztjük. Közben elkészítjük a töltelékeket.
A megkelt tésztát lisztezett deszkára borítjuk, összegyúrjuk és 12 egyforma darabra osztjuk. A darabok mindegyikét nagyon vékonyra és hosszúkásra nyújtjuk, olyan hosszúra, mint amilyen a tepsi mérete, és kb. 12-13 cm szélesre. Egy tepsibe kb. 4 csík fér.
A töltelékhez 25 dkg feta sajtot összemorzsolunk, hozzáadunk egy csokor felaprított petrezselymet. A tölteléket egyenletesen rákenjük a tésztákra, de egy 1,5-2 cm-es peremet szabadon hagyunk. A peremet ráhajtjuk a töltelékre, a végeket pedig összenyomjuk, a tetejére friss paradicsomszeleteket rakunk, enyhén megsózzuk, olívaolajjal megcsepegtetjük. Letakarva 15 percig pihentetjük, majd tej és tojássárgája keverékével lekenjük a széleit, és 180 fokos sütőben kb.15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.