Elkészítése: Közepes nagyságú őzgerincformát folpackal úgy bélelek ki, hogy lelógó pereme is legyen, majd beteszem a hűtőszekrénybe. A zselatinporra ráöntöm a tejet, és folyamatos keverés közben folyósra olvasztom.A túrót áttöröm, az epret megmosom, kicsumázom és félbevágom. A túrót összekeverem a kefírrel, porcukorral, vaníliás cukorral, csipetnyi sóval, majd a masszát óvatosan összeforgatom a gyümölccsel, az olvasztott tejes zselatinnal és a tejszínből felvert habbal. A túrókrémet a bélelt formába simítom és befedem. Legalább 1 óráig hűtőszekrényben dermesztem. Tálalás előtt a formából hosszúkás tálra csúsztatom, lehúzom róla a folpackot és ujjnyi vastag szeletekre vágom. Tetejét franciadrazséval vagy gumicukorral, esetleg csokiöntettel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.