Elkészítés: A vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és 1 narancs lereszelt héjával habosra keverjük.
A darált kekszet összekeverjük a kakaóval, a lekvárral, a rummal és a narancsok levével. A habosított cukros vaj felét a kekszes masszához, másik felét a túróhoz adjuk.
Ha a kekszes tésztánk nem elég gyúrható, tehetünk még hozzá narancslevet, majd két részre osztjuk, és mindkettőt téglalap alakúra nyújtjuk, ezt kókusszal megszórt fólián a legkönnyebb csinálni.
Megtöltjük a túrós krémmel, feltekerjük, kókusszal megszórjuk, és hűtőbe tesszük. Jól lehűtve szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.