Elkészítés: A citromot megmossuk, héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. Az almát meghámozzuk, felkockázzuk, majd összekeverjük a citrom héjával és levével. A lisztet átszitáljuk és elkeverjük a sütőporral.
A tojást kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk az olvasztott margarint, a túrót és végül a tejet. Jól elkeverjük, majd összeforgatjuk a lisztes keverékkel. Beletesszük a citromos almát, és azzal is összeforgatjuk. A muffinformát kibéleljük muffinpapírokkal, majd egy kanál segítségével megtöltjük azokat.
Előmelegített sütőben 180 fokon aranybarnára sütjük, majd 5 percig a formában pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.