Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk egy kevés cukros tejben, majd a tészta többi hozzávalóit összegyúrjuk, kelesztjük.
Ha megkelt a tészta, kinyújtjuk, és kb. 10*10 cm-es darabokra vágjuk. Erre pakoljuk a túrós tölteléket, majd a négy sarkát összehajtogatva batyut formálunk belőle.
Olajozott, lisztezett tepsire tesszük, majd hideg sütőbe toljuk, és 200 fokon kb. 25 perc alatt készre sütjük. A sütés felénél meglocsoljuk a cukros tejjel a batyukat, hogy finom puhák legyenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.