Elkészítés: A tojásokat szétválasztom, a fehérjéket habbá verem (tálat fejre fordít, ha benne marad, jól dolgoztunk). A sárgáját a cukorral, a sütőporos liszttel, az olajjal és a kakaóporral alaposan kikeverem. Óvatosan hozzákeverem a tojások habját is. Kivajazott, lisztezett formába öntöm, majd előmelegített sütőben megsütöm.
Amikor kihűlt, a vajat a porcukorral habosra keverem, beleszórom a vaníliás cukrot, és hozzákeverem a túrót. Ezt a krémet a tésztára kenem.
És itt jön a trükk: a vaníliás pudingport narancslében főzöm meg. Ha kihűlt a krém, a túró tetejére kenem.
Amikor kész van, vegyünk erőt magunkon, és próbáljuk türelmességre inteni a családtagokat is, hiszen érdemes a sütit 1-2 órára hűtőbe tenni. (Egy jó tanács: kezdjük a főzést a sütemény elkészítésével, hiszen mire a többi ételt befejezzük, a süti is éppen fogyasztható lesz.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.