Elkészítés: A szobahőmérsékletű vajat habosra keverem a cukorral, beletöröm a túrót, és 2 dl tejjel jól összekeverem. A maradék 2 dl tejből 1 dl-t megmelegítek, ebben feloldom a vaníliás cukrot, a másik 1 dl tejben elkeverem a zselatint, majd ebbe öntöm a vaníliás-cukros tejet, és forrásig főzöm. Ha kész, a túrós masszába öntöm, és jól elkeverem. Kibélelek egy őzgerincformát alufóliával, ebbe beleöntöm a túrós masszát (ne ijedj meg, elég híg), és beleszórok jó sok gyümölcsöt (lehet fagyasztott is), letakarom, és néhány órára a hűtőbe teszem. Még jobb, ha legalább egy éjszakára. Ha megdermedt, tálcára borítom, lefejtem róla a fóliát, és szeletelem. Nagyon finom és gyorsan elkészül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.