Előkészítés: A burgonyát megmossuk. A snidlinget megmossuk, ollóval apró darabkákra vágjuk. A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük.
Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, felkarikázzuk. Felét olajjal kikent tűzálló tálba terítjük. Az áttört túrót elkeverjük a tejföl felével, sóval, snidlinggel ízesítjük, a burgonyára kenjük. Tetejét a maradék burgonyakarikákkal befedjük, tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajttal meghintjük, és a sütőben szép pirosra sütjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 490 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.