Elkészítés: A túrót áttörjük, összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a citromhéjjal. A tejszínt felverjük habbá, és óvatosan hozzákeverjük a túróhoz.
A zselatint 2 dl hideg vízben feloldjuk, felmelegítjük és lassan hozzácsurgatjuk a túróhoz. Belekeverjük az apró darabokra vágott gyümölcsöt, és beleöntjük a formába. Hűtőbe tesszük néhány órára, majd óvatosan kiborítjuk, és tálaljuk.
Gazdagíthatjuk úgy, hogy babapiskótával kirakjuk a tetejét, ami tálaláskor az alján lesz. Én simán, babapiskóta nélkül készítem, és így is isteni finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.