Elkészítés: A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, rendre hozzáadjuk a többi hozzávalót, utoljára hagyva a kemény habbá vert tojásfehérjét. Kivajazott és kilisztezett tepsiben sütjük.
Közben elkészítjük a krémet:a margarint, a porcukrot és a reszelt citromhéjat habosra keverjük, majd hozzáadjuk az áttört túrót.
A kihűlt lapra kenjük a krémet, majd elkészítjük a mázat:a hozzávalókat lassú tűzön főzzük, míg sűrű masszát kapunk, mikor egy kicsit kihűlt, óvatosan ráöntjük a süteményre és elsimítjuk.
Hagyjuk megdermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.