Elkészítés: A krumplit megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk, olajozott tepsibe öntjük, megszórjuk ételízesítővel. Betoljuk a sütőbe. Ha félig megpuhult, kevés petrezselyemmel is meghintjük, tovább sütjük.
Közben a felszeletelt hagymát és az apróra vágott fokhagymát olajon megpároljuk, hozzákeverjük az összevágott gombát, fűszerezzük (só, bors, tárkony, kakukkfű, petrezselyem), pirítjuk.
Amikor a krumpli megpuhult, ráterítjük a gombát, megszórjuk reszelt sajttal, készre sütjük.
Fejes salátával vagy kovászos uborkával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.