Elkészítés: A vagdalthoz a hagymát, a fokhagymát és a zöldséget apróra reszeljük, a darált húshoz adjuk. Belekeverjük a beáztatott zsemlét, a 2 tojást és az apróra kockázott zöldpaprikát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd bőven megszórjuk majorannával.
Az egészet összedolgozzuk, és a kiterített szalonnaszeletekre rakjuk, majd az egészet henger alakúra tekerjük. Tepsibe fektetjük, s addig sütjük, amíg a szalonna szép pirosra megsül.
A raguhoz a zöldségeket felkarikázzuk, és sóval, borssal fűszerezve megpároljuk. Ha megpuhult, a tejfölt, a
lisztet és a paradicsomot simára kikeverjük, és a párolt zöldségekhez keverjük, majd pár percig folyamatos keverés mellett összefőzzük.
Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.