Elkészítés: Egy jó nagy tálban a kakaópor kivételével a puha vajat és az összes hozzávalót kézzel jól összedolgozom.
Ha elválik a tál oldalától, akkor elfelezem a tésztát, és az egyik feléhez hozzágyúrom a kakaóport és a kis tejszínt.
Mindkét tésztából 2-2 rudat sodrok, tálcára teszem, és a hűtőbe teszem egy kicsit pihenni.
A sütőt előmelegítem 180 C fokra. Nagy tepsikbe szilikonlapot és/vagy sütőpapírt teszek, a hűtőből kiveszem a tésztarudakat, és 7-8 mm-es korongokat vágok belőle, ezeket a sütőlapra helyezem, egy pohár aljával ellapítom, majd betolom a sütőbe, és 16 perc alatt készre sütöm.
Ha megsült kiveszem, és óvatosan egy tálcára teszem a kekszeket egymás mellé, hogy ott hűljön ki, és folytatom a sütést, nekem 5 tepsinyi lett a 66 darab.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.