Elkészítés: A vajat a porcukorral felhabosítjuk, belekeverjük a vaníliás cukrot, hozzáadjuk a lisztet, a sót, a tojássárgáját, a sütőport, majd összegyúrjuk a tésztát. Ha szükséges, adhatunk hozzá 1-2 evőkanál vizet is. Fóliába csomagoljuk, és hűtőben pihentetjük 1 órát.
Ezt követően lisztezett felületen kb. fél cm vastagra kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, a közepét kivágjuk, 180 C-ra előmelegített sütőben 10 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Az étcsokoládét gőz felett megolvasztjuk, majd a kekszek alját megmártjuk benne, és hagyjuk megdermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.