Elkészítés: A lisztet, a margarint, 3 tojás sárgáját, a sütőport, 1 csomag vaníliás cukrot és 1-2 kanál tejfölt összekeverünk, hogy jól, könnyen nyújtható tésztát kapjunk. A tésztát 4 részre osztjuk, és 4 lapot sütünk.
Elkészítjük a krémet. 1,5 csomag vaníliás pudingport 15 dkg cukorral, 4 dl tejjel megfőzünk. 25 dkg margarint kikeverunk 5 dkg porcukorral, beletesszük 1 cirom levét és lereszelt héját, majd az egészet jó habosra összekeverjük.
A kisütött első lapra szilvalekvárt kenünk, a 2. lapra a pudingos krémet kenjük. A 3. lapra sárgabaracklekvárt, ezután erre kerül a 4. lap. 1 éjszakányi időre állni hagyjuk.
Szeletelés előtt porcukorral megszórjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.