Elkészítés: Előző este a kiklopfolt hússzeletekre 3-4 gerezd fokhagymát darabolok, és egy tálban tejbe áztatom. A főzéskor a tejet leitatom a kiklopffolt szeletekről, sózom, borsozom, és kiolajozott-lisztezett tepsibe fektetem. A vöröshagymát lereszelem (én lusta vagyok, és csak a botmixeres darabolóval összezúzom apróra), a húsokat megkenem a zúzalékkal, majd ráhalmozom a tejfölt, szépen egyenletesen eloszlatom rajta, és jöhet rá a reszelt sajt. Forró sütőben, hústól függően aranybarnára sütöm (csirke, pulyka 20-30 perc, karaj 25-35 perc). A köret ízlés szerint lehet krumlipüré, de akár friss saláta is...
A hagyma és tejföl fölé tehetünk darált sonkát a húsimádóknak, almakarikát vagy koktélrákot az ínyenceknek. A variációk sora végtelen...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.