Elkészítés: A sárgarépát meghámozzuk, és a cukkinivel együtt kisebb hasábokra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát és az erős paprikát olívaolajon megpuhítjuk. A paradicsomot forró vízbe tesszü, a héját lehúzzuk, majd apróra összevágjuk. Amikkor a hagyma megpuhult, beletesszük az összes hozzávalót, és 10 percig lassú tűzön pároljuk, végül hozzáadjuk a bazsalikom levelet. Tűzálló tálba tesszük a szósz 1/3 részét, rászorjuk a spenót felét és a feta sajt felét rámorzsoljuk. Befedjük a lasagne lapokkal, addig folytatjuk, amíg miden hozzávaló elfogy. A legfelső sor lasagne, a tetejére szórjuk a reszelt sajtot.
225° fokra előmelegített sütőben sütjük 25 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.